Evacuare Transport Moloz, Nisip, Mobila, Marfa, Zapada Ieftin in Bucuresti si Ilfov cu Masini AutoBasculante de 3.5 Tone. WWW.TransportMolozBucuresti.NET
SC.ALEX MEGA TRANSPORT.SRL - 36940628 - J23/987/06.03.2018

easy responsive site maker
Echipa noastra sare in ajutorul clientilor nostrii cu diverse servicii astfel incat sa satisfacem toate cerintele si nevoile atunci cand ni se cere.
Serviciile noastre sunt complexe si se axeaza pentru toate categoriile de clienti.

Evacuare mobila veche cu personal care va ajuta la demontarea, incarcarea si mai apoi descarcarea la groapa de gunoi cu care avem contract.

Debarasare mobila veche , Mobila veche va incurca prin pod sau pivnita, sau o inlocuiti cu alta moderna? Aici intervenim noi.

Firma noastra pune la dispozitie si personal de manipulare care se ocupa de la demontare pana la descarcare la groapa de gunoi.

PROFITA ACUM SI APELEAZA

Aceste   servicii de transport si evacuare mobila, pot include personal sau nu.

Transport mobila cu personal calificat si foarte atent in transportul mobilei care va ajuta de la impachetarea ei pana la mutarea la adresa mentionata. Executam transport mobila atat pentru persoane fizice cat si juridice ( mutari birouri etc).

Aceste servicii de transport si evacuare mobila, pot include personal sau nu. , Puteti incarca dumneavoastra mobila, pentru un pret mai redus.

Mobila care mai poate fi folosita o pastram si o donam. Servicii pentru Bucuresti si Ilfov.

 

SERVICII OFERITE IN AJUTORUL CLIENTILOR

PROFITA ACUM SI APELEAZA

SERVICII CAUTATE

cLIENTII AU APELAT LA NOI PENTRU:

TRANSPORT MOLOZ

Atunci cand zugraviti, modificati un perete,daramati o debara, sau doar faceti o igienizare in casa, se produce moloz. De multe ori aveti probleme cu acest moloz...

AGREGATE BALASTIERA

Transport nisip, balastru, piatra, refuz de ciur, pietris, pamant vegetal. Transport si livrare oriunde in Bucuresti cu utilitare de 3 metri cubi, se poate livra orice cantitate de nisip...

TRANSPORT MARFA

Transportam orice tip de marfa, oriunde, oricand ! Fie ca aveti de transportat materiale de constructii, materiale textile, materiale feroase si neferoase, va punem la dispozitie...

SPUNE SI PRIETENILOR TAI DE SITE-UL NOSTRU