Evacuare Transport Moloz, Nisip, Mobila, Marfa, Zapada Ieftin in Bucuresti si Ilfov cu Masini AutoBasculante de 3.5 Tone. WWW.TransportMolozBucuresti.NET
SC.ALEX MEGA TRANSPORT.SRL - 36940628 - J23/987/06.03.2018

easy responsive site maker
Portofoliul de clienti de pana acum ne recomanda ca fiind nu doar o optiune ci alegerea ideala pentru solutionarea tuturor problemelor dvs.
Transportul de marfa nu este simplu si totusi, noi am gasit solutia transporturilor de marfa sigure si eficiente.

Calitatea serviciilor de transport marfa, reprezinta domeniul activitatii noastre curente si nu sunt doar vorbe, este deviza ce sta la baza sustinerii si dezvoltarii progresive a performantelor obtinute.

Transportam orice tip de marfa, oriunde, oricand ! Fie ca aveti de transportat materiale de constructii, materiale textile, materiale feroase si neferoase, va punem la dispozitie utilitare de 3,5 tone.

Firma noastra pune la dispozitie si personal de manipulare care se ocupa de manipularea obiectelor ce trebuiesc transportate.

PROFITA ACUM SI APELEAZA

Transportul  de marfuri reprezinta distribuirea incarcaturilor cu autovehicule din punctul de incarcare la punctele de destinatie in baza intelegerilor de transport.

Va stam la dispozitie, privind transportul de bunuri atat pe plan local cat si national. Suntem o companie exigenta privind onorarea comenzilor in timp.

Serviciile complete de transport marfa, acopera intregul teritoriu al tarii Transport marfa generala si mobilier Bucuresti: oferim servicii de transport in Bucuresti.

Alegeti unul dintre serviciile puse la dispozitie si care va avantajeaza si va ajutam cu mare placere!

 

SERVICII OFERITE IN AJUTORUL CLIENTILOR

PROFITA ACUM SI APELEAZA

SERVICII CAUTATE

cLIENTII AU APELAT LA NOI PENTRU:

TRANSPORT MOLOZ

Atunci cand zugraviti, modificati un perete,daramati o debara, sau doar faceti o igienizare in casa, se produce moloz. De multe ori aveti probleme cu acest moloz...

AGREGATE BALASTIERA

Transport nisip, balastru, piatra, refuz de ciur, pietris, pamant vegetal. Transport si livrare oriunde in Bucuresti cu utilitare de 3 metri cubi, se poate livra orice cantitate de nisip...

TRANSPORT MARFA

Transportam orice tip de marfa, oriunde, oricand ! Fie ca aveti de transportat materiale de constructii, materiale textile, materiale feroase si neferoase, va punem la dispozitie...

SPUNE SI PRIETENILOR TAI DE SITE-UL NOSTRU