Evacuare Transport Moloz, Nisip, Mobila, Marfa, Zapada Ieftin in Bucuresti si Ilfov cu Masini AutoBasculante de 3.5 Tone. WWW.TransportMolozBucuresti.NET
SC.ALEX MEGA TRANSPORT.SRL - 36940628 - J23/987/06.03.2018

easy responsive site maker
Echipa noastra sare in ajutorul clientilor nostrii cu diverse servicii astfel incat sa satisfacem toate cerintele si nevoile atunci cand ni se cere.
Serviciile noastre sunt complexe si se axeaza pentru toate categoriile de clienti.

Transport zapada de oriunde din Bucuresti. Transportul se asigura cu utilitara de 3,5 tone si putem pune la dispozitie si incarcatori.

Serviciul consta in evacuarea zapazii din curte, de pe locul de parcare sau de pe aleile pietonale. Va punem la dispozitie servicii de transport si evacuare zapada de pe toata suprafata orasului.

Serviciile vin in sprijinul celor care vor sa scape de zapada din fata curtii, din curte. Oferim un serviciu necesar locuitorilor din Bucuresti, acolo unde firmele de deszapezire angajate de primarie nu intervin.

PROFITA ACUM SI APELEAZA

Transport zapada cu platforme de 3,5 tone si personal pentru a manipula zapada.

Servicii de transport intregi, transport din orice sector. Va punem la dispozitie echipa noastra pentru a incarca in locul dumneavoastra.

Transport zapada din orice strada a orasului. Serviciile le puteti comanda la la telefonul afisat pe site., Nu ezita si apeleaza gratuit.

Alegeti unul dintre serviciile puse la dispozitie si care va avantajeaza si va ajutam cu mare placere!

 

SERVICII OFERITE IN AJUTORUL CLIENTILOR

PROFITA ACUM SI APELEAZA

SERVICII CAUTATE

cLIENTII AU APELAT LA NOI PENTRU:

TRANSPORT MOLOZ

Atunci cand zugraviti, modificati un perete,daramati o debara, sau doar faceti o igienizare in casa, se produce moloz. De multe ori aveti probleme cu acest moloz...

AGREGATE BALASTIERA

Transport nisip, balastru, piatra, refuz de ciur, pietris, pamant vegetal. Transport si livrare oriunde in Bucuresti cu utilitare de 3 metri cubi, se poate livra orice cantitate de nisip...

TRANSPORT MARFA

Transportam orice tip de marfa, oriunde, oricand ! Fie ca aveti de transportat materiale de constructii, materiale textile, materiale feroase si neferoase, va punem la dispozitie...

SPUNE SI PRIETENILOR TAI DE SITE-UL NOSTRU